HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Franchise-rekordot állított be a Flyers

2011.02.04. 15:51 PhillyFun

Ville Leino először lőtt pályafutása során két gólt egy meccsen. 36 éve állt ilyen jól 52 meccs után a csapat, akkor Stanley-kupát nyert, a Philadelphia a Nashville-t győzte le, a találkozó előtt a legendás Bobby Clarke-ot köszöntötték.

A csapat kiheverte a Tampa elleni sokkot és remek játékkal győzte le a nagyszerűen helytálló Nashville-t. A találkozó végig a Philadelphia vezetett, de a Predators kétszer is egyenlített. Ville Leino szerezte a győztes gólt, 3:14-gyel a vége előtt. A 27 éves finn pályafutása 120. meccsén először örülhetett egy meccsen két gólnak. Claude Giroux és Jeff Carter is két-két gólpasszt adott, utóbbi szerezte a harmadik Flyers-gólt. Szergej Bobrovszkij kezdett és 26-szor védett.

A Flyers 52 meccs után 34-13-5-tel áll. Ilyen jól eddig kétszer szerepelt a csapat, 1974-ben és 1975-ben, akkor a végén a Stanley-kupát ünnepelték a testvéri szeretet városában. A Nashville-ben ezúttal nem Pekka Rinne, hanem Anders Lindback kezdett a kapuban.

A meccsről hiányzott Jody Shelley, aki influenzás megbetegedéssel küszködik. A Preadtors 1999-ben csatlakozott az NHL-hez, de csak ez volt a nyolcadik meccs Phillyben. Érdekesség még, hogy Scott Hartnellt 2000-ben a Nashville draftolta, a hatodik helyen.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr202638826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása