HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Két Sixers-győzelem után jön az Orlando

2011.01.19. 15:58 PhillyFun

Az Indianától elszenvedett vereség után két szoros, de hazai győzelemmel zárkózott tovább a Sixers. Előbb a Milwaukee ellen egy ponttal (95-94), majd a Charlotte-tal szemben néggyel (96-92, hosszabbítás után) nyert a Philadelphia és már hetedik Keleten.

A Bucks ellen 2:03-mal a vége előtt még a vendégek mentek két ponttal. Aztán Lou Williams beszórt egy hármast és több pont már nemesett, pedig a Milwaukee két hármassal és egy mezőnygóllal kisérletezett, négy másodperccel a vége előtt Magette közeli lövését blokkolta Andre Iguodala. A Sixersből Williams 25, Iguodala és Elton Brand 15-15 pontig jutott. Iguodala még hat lepattanót is összeszedett, hét gólpasszt adott.

„Megtanultuk, hogyan kell nyerni” Kommentálta a Bobcats elleni sikert Doug Collins vezetőedző. A rendes játékidő vége előtt 4,9 másodperccel Williams mentette meg a meccset egy pontos hárompontossal, majd 1:34-gyel a vége előtt még a Charlotte vezetett egy ponttal, de a 23 pontig jutü Williams szabaddobásaival, Evan Turner négy egypontosával és Iguodala mezőnygóljával sikerült fordítani. Elton Brand 13, Igoudala 11, Turner pedig 10 lepattanót szedett. Előbbi kettő így dupla-duplával zárt. Kedden kemény csata jön. A Sixers az utolsó tíz meccséből hetet nyerő Orlando vendége lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr572597843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása