HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

San Franciscóban nyert az Eagles

2010.10.11. 15:57 PhillyFun

Az ötödik fordulóban a harmadik győzelmét szerezte meg az NFL-ben a Philadelphia Eagles. Egy remek meccsen, a végén nagyszerű védekezéssel 27-24-re nyert a San Francisco 49ers otthonában.

Kevin Kolb sokat javul és akár szeretik őt a Phillys szurkolók, akár nem, Michael Vick hiányában vele kell megoldani a támadást. És Kolb nem alkalmatlan. A 49ers ellen 253 yardot passzolt, 31-ből 21-szer sikeres indított, 1 TD-passza volt. LeSean McCoy 92 yardot futott, egy TD fűződik a nevéhez, Maclin 95, Celek 47 yardos elkapást regisztrált, utóbbi szerezte az első TD-t. David Akers megint két Field Goalt lőtt. A D-line remekül játszott. Graham fumbles-je utána Mikell 52 yardos futásából született a harmadik hatpontos gól.

Andy Reid is dícsérte quaterbackjét: „Ez a része annak, hogy beérjen, nem volt még tökéletes, de azt nyújtotta, amit tőle vártunk, mert tudjuk mire képes.”

McCoy egy nagyon fontos és szenzációs 29 yardos futással szerzett megnyugtató tízpontos előny a nagyszünet előtt, amelyből a San Francisco csak egy FG-lal tudott még lefaragni. Az Eagles az első három idegenbeli meccsét megnyerte, ami azért is nagy dolog, mert erre 2004 óta nem volt példa, igaz egyelőre mindkét hazait bukta.

Az Eagles védelem ezúttal 364 yardot engedélyezett ellenfelének, és bár ez sok, volt néhány olyan játéka, ami miatt megbocsátható ez a szám. Már csak azért is, mert Lindley és Patterson révén két interceptionst produkált, két sack jött össze a meccsen, a kettőből együtt 19 yard előnyhöz jutott az Eagles, míg a másik oldalon négyszer sackelték Kolbot, 26 yardért. Azt is ki kell emelni, hogy Kolbnak volt a meccsen két egészen nagyszerű passza. Az első negyedben Celeknek 32 yardot, a harmadikban Maclinnak 41-et passzolt sikeresen.

Nézzünk egy kis statisztikát. A QB Ratingban Michael Vick még mindi a második 108,8-cal, csupán két tizeddel Tom Brady mögött. A sackekben Juqua Parker holtversenyben a kilencedik. A futott yardokban McCoy a 11. helyen áll 365-tel, a houstoni Arian Foster az elspő 562-vel. DeSean Jackson eddig 381 receiving yardra lehet büszke, itt a denveri Brandon Lloyd vezet 589-cel. A hétvégén a Washington hosszabbításban győzte le a Green Bayt 16-13-ra, a gaints a Houstont ütötte ki 34-10-re, míg a Dallas csodálatos stadionjában kapott ki a Teennessetől 34-27-re. Így most az NFC Eastben a Washington az első, a New York Giants a második és az Eagles a harmadik egyaránt 3 győzelemmel és két vereséggel, a Dallas Cowboys már 1-3-mal áll.

A meccs teljes, minden igényt kielégítő statisztikája itt tölthető le. Az olvasásához pdf rider szükséges.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr562363138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása