HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hat meccs után nyert a Union

2010.08.29. 09:02 PhillyFun

A cserejátékosai vitták győzelemre a Philadelphia Uniont, amely 2-1-re nyert a New England otthonában, a Gillette Stadiumban. A csereként beállt Jack MicInerney egyenlített, az utolsó pillanatban Justin Mapp lőtte a győztes gólt.

Az első félóra végén a hazaiak szerb származású csatára, Ilija Stolica szerzett vezetést. A 40. percben aztán emberelőnybe került a Union, Cory Gibbset állította ki a játékvezető. Justin Mapp a 65. percben Nakazawa helyére érkezett. A 82. percben előb kihagyhatatlan helyzetbe hozta a másik csereembert, McInerneyt, majd az utolsó pillanatban egy tizenhatos elé betett labdát vágott be kegyetlenül a jobb alsó sarokba.

A 26 éves Mapp 2002 óta játszik az MLS-ben, a DC Unitedben mutatkozott be, majd 2003 óta a Chicago Fire játékosa volt. Az ötszörös amerikai válogatottat július 26-án szerződtette a Union.

A Philadelphia összeállítása: Seitz – Califf, Gonzalez, Harvey, Orozco, Coudet (Torres 46.), Jacobson, Miglioranzi (McInerney, 77.), Nakazawa (Mapp, 65.), Le Toux, Mwanga.
Gólszerző: McInerney 82., Mapp 90., ill. Stolica 31.)
Sárga lap: Miglioranzi, McInerney, Harvey.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr912255812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása