HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Union legyőzte a Celticet

2010.07.15. 10:13 PhillyFun

Philadelphia Union 1-0-ra verte az Egyesült Államokban túrázó skót csapatot. A heves esőzés miatt a meccset majdnem elhalasztották.

Nagy sikert aratott a Union azzal, hogy sikerült legyőzni a skót csapatot. A találkozó meglehetősen kaotikus körülmények között zajlott le. A heves esőzés mellett a környéken közlekedési káoszt okozott, hogy a stadionhoz vezető legforgalmasabb főutat lezárták, így a szurkolók nagy lekéste a kezdést, vagy egyáltalán nem ért oda.

A meccs egyetlen gólját Sebastien Le Toux szerezte. Szépen tolta el Dominic Cervi mellett és a kapuba gurított. Ezzel nincs vége a sztárcsapatok philadelphiai vendégszerepelésének, július 21-én a Manchester United látogat a PPL Parkba

A bajnokságban már nem megy ilyen jól a Unionnak. A Chicas USA ellen idegenben játszott döntetlen, majd a múlt hétvégén a PPL Parkban a San Josetől kapott ki. Mindkét meccsen a Union szerzett vezetést, az előbbin Mwanga, utóbbin Fred. Ráadásul a San Jose elleni meccsen az utolsó percben sikerült gólt kapni, pedig az Earthquakes az utolsó öt meccséből egyiket sem tudta megnyerni. Biztató Danny Mwanga teljesítménye. A 18 éves, kongói származású újonc csatár 5 gólnál és 2 gólpassznál tart.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr312152949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása