HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Detroitot verte a Philadelphia

2011.02.27. 13:43 PhillyFun

Ebben a szezonban először érte el az ötvenszázalékos mérleget a Philadelphia Sixers. Thaddeus Young 24 és Andre Iguodala 21 pontjával 110-94 verte a gárda a Detroitot, sorrendben a harmadik siker volt ez.

Nagyszerű meccsen nyert a Philadelphia Pistons ellen, mind a négy negyedet megnyerte és egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben a győzelem. Az első kosarat Jrue Holiday révén a Sixers szerezte, a Detroit egyetlen pillanatig sem vezetett a meccsen. Ki kell emelni Elton Brand játékát is, aki ezúttal 20 pontot szerzett, emellett 17 lepattanót szedett össze, a csapat 52,3 százalékkal dobta a kétpontosokat – legutóbbi kilenc meccsből hatodszor sikerült ezek legalább felét bedobni –, Young tizenöt kísérletből csak hármat rontott, a szabaddobásoknál pedig 15-ből 13 a kosárba ment.

Ezzel a győzelemmel sikerült visszavágni a január 8-án, Detroitban elszenvedett hárompontos vereségéért. A két csapat még egyszer, április 13-án, a Well Fargóban találkozik mégegyszer. Vasárnap, közép-európai idő szerint késő este 11-kor a Cleveland lesz az ellenfél, a 11-47-tel álló Cavaliers elleni győzelemmel akár a New York Knicks elé is került a Sixers, azaz a hatodik helyre jöhet fel Keleten. Amúgy a legutóbbi 10 meccsen mutatott 7-3-as mérlegnél csak a Miami Heat sztárcsapata tudott jobb sorozatot produkálni a konferenciában. A meccs statisztikái ide kattintva érhetők el.

Jómagam azt gondolom, ne csodálkozzon senki, ha február 28-i kereskedési zárásig senkit sem fog igazolni a 76ers. Ez a csapat 3-13-ról jött vissza ötven százalékos mérlegre. Nem hiszem, hogy egy playoffban lenne olyan játékos, akit józan ésszel meg lehetne szerezni és vele jó eséllyel lehetne felvenni a versenyt a Boston, vagy a Miami ellen. Szerintem a kereskedés inkább nyárra marad, legalábbis erre enged következtetni Doug Collins azon mondata, hogy együtt van és össze van rakva a csapat.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr292694719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása