HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

New Jerseyben nyert a Philadelphia 76ers

2011.02.03. 21:28 PhillyFun

Ezúttal azt a bravúrt sikerült véghez vinni, hogy a Sixers mind a négy negyedet megnyerte, még ha a meccs közben voltak is hullámvölgyek. Jrue Holiday egy ritka csúcsot vitt véghez 11 ponttal, 10 lepattanóval és 11 gólpasszal tripla-duplát ért el. Vereségével a New York már csak három győzelemmel áll előttünk.

Doug Collins főedző a védekezést dicsérte és igaza is volt. A Sixers összesen 47 lepattanót szedett, Elton Brand, Spencer Hawes és Holiday is tíz, vagy annál többet szedett össze. Brand 15 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el. Ami még nagyon fontos volt a sikerhez, hogy mindössze nyolc eladott labda volt az egész meccsen. A srácok tanultak a Memphis elleni vereségből, amikor egy negyed alatt – az utolsóban – hárommal több jött össze 12 perc alatt. A játékosok plusz/mínusz mutatója összesen +61 volt ezen a meccsen, ami megint csak azt jelenti, hogy hitetlen koncentráltan játszott mindenki. A hétvége két nagyon fontos meccset hoz, hiszen pénteken és vasárnap a New York Knicks lesz az ellenfél, amely jelenleg három győzelem előnnyel a hatodik helyen áll keleten. Október 28-án 118-91-re nyertünk, aztán november 7-én idegenben 106-96-ra, pénteken előbb a Wells Fargo Centerben, majd vasárnap a Madison Square Gardenben lesz a meccs. Két újabb sikerrel nagy lépést tennénk a playoff felé.

4 komment

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr742636906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2011.02.04. 12:21:05

Kosárlabdában egészen ritka bravúrnak számít mind a négy harmadot megnyerni :D Hajrá Sixers!! Amúgy tetszik mostanában ez a csapat. Nincs egy kiemelkedő szupersztár, mint annak idején Iverson, van viszont sok jó csapatember.

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2011.02.04. 12:24:58

Kosárlabdában tényleg ritka bravúr mind a négy harmadot megnyerni :D Hajrá Sixers! Tetszik most ez a csapat, nincs egy kiemelkedő játékos, mint Iverson, de van sok jó csapatember.

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2011.02.04. 12:25:03

@Ádámbátyám: Jóvanna:) Biztos a hokimeccs járt még a fejembe. Köszönöm. Kijavítottam. Szerintem is igazad van. Ráadásul nem is így indult a szezon, de aztán beindultak a srácok. Fiatal, tehetséges csapat ez.

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2011.02.04. 12:26:27

Elsőre nem küldte el. De egész jól sikerült reprodukálni az első kommentet.
süti beállítások módosítása