HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Ki mit csinál az All Star-hétvége alatt?

2011.01.28. 11:11 PhillyFun

Az igazán megterhelő sorozat után – 15 nap alatt kilenc meccset játszott a Flyers – a csapat tagjai pihenéssel töltik a szabadságba kapott öt napot. Claude Giroux és Danny Briere Raleighben, az All Star-gálán vesz részt. A csapat nagy része melegebb éghajlatra menekül a keleti parton dúló hóvihar elől.

Ville Leino és honfitársa, Kimmo Timonen már el is utazott Costa Ricára. Scott Hartnell a floridai South Beachen a tengerpearti napozást választotta, mint ahogy Floridába utazik Chris Pronger is. Briere-t és Giroux-t elkísérte a csapat vezetőedzője, Peter Laviolette is Raleighbe, a vasárnapi All Star-gálára.

Szergej Bobrovszkij viszont Kanadába utazik. Ennek oka, hogy ott tud találkozni barátnőjével, Olgával, aki nem kapott beutazási vízumot az Egyesült Államokba, így Kanadában, Torontóban várja a fiatal kapust.

A klub egyébként átadólistára tette Matt Walkert, ezzel is igyekszik a február 28-ai, átigazolási határidő előtt nagyobb összeget felszabadítania fizetési sapkából. Walker idén – Chris Pronger sérülése idején – négy meccset játszott, jelenleg az AHL csapat keretének tagja. Ebben évben 1,7 millió dollárt keres.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr672620437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása