HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Szomorú vereségek Kaliforniában

2011.01.02. 10:26 PhillyFun

A Philadelphia Sixers becsülettel küzdött, és csak négy ponttal kapott ki a bajnok Los Angeles Lakrerstől. A Flyers viszont annál simábban az NHL-ben az Anaheimtől. Két vereség Kaliforniában.

Kezdjük a kosarasainkkal, akik derekasan küzdöttek, de így is vereség lett a vége a Lakers otthonában. Kobe Bryantet ezúttal sem lehetett tartani, 33 pontot szórt, Paul Gasol 20-ig jutott. A Sixers kezdőötöséből Andres Nocioni (13) és Jrue Holiday (19) dobott tíz pont felett, a cserepadról viszont Evan Turner (12), Taddeus Young (14) és Lou Williams (18) jutott el eddig. Ráadásul Holiday megint 11 lepattant gyűjtött, újabb dupla-duplával zárt.

Ennél simábban kapott ki a Flyers az Anaheimtől, bár a kapura lövések számát tekintve nagy fölényben játszottunk, de Jonas Hiller 35-ször védett. A Ducksban Jason Blake és Lubomir Visnovsky is duplázott, a philadelphiai gólokat Andreas Nodl és Jeff Carter szerezte. 0-3 után született a Flyers találat, de aztán nem sikerült már egyenlíteni. Pedig a Ducks Ryan Getzlaf nélkül játszott, akit Matt Beleskey helyettesített ezen a meccsen. Vasárnap nagy rangadó vár ránk, a Detroit vendégei leszünk. Tavaly egyetlen meccset játszottunk a Red Wingsszel, azon 4-3-ra nyertünk Philadelphiában. Detroitban viszont 0-13-1-gyel állunk, 1988. november 4-én sikerült legutóbb nyerni. Jó rég volt.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong kosárlabda nba nhl philadelphia flyers philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr902553661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása