HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

15 éves focistát igazolt a Union

2010.12.29. 09:00 PhillyFun

Az újesztendő első heteiben a Philadelphia Union is megkezdi a felkészülést a 2011-es MLS-szezonra. Egyelőre több a távozó, mint az érkező, de még hátra van a január 13-ai, baltimore-i draft, amelyen ötödiknek választ majd a Union. A 15 éves Zach Pfeffer már a keret tagja.

Még az Expansion drafton távozott a csapattól Alekandro Moreno és Shea Salinas. A Seattle játékosa lett a sokat kritizált kapus, Chris Seitz és New Englandban kötött ki Fred. A 31 éves brazil futballista 25 meccsen négy gólt szerzett. Két érkező van a draft előtt. Az egyik Brian Carroll, aki Columbus játékosa volt a legutóbbi szezonban. A 29 éves védekező középpályás 2003 és 2007 között a DC United futballistája volt, 2008-tól szerepelt a Crewban, nyolcszoros amerikai válogatott. A 2010-es szezonban 27 meccsen 1 gólt lőtt. A másik érkező a mindössze 15 éves, hihetetlen tehetségnek kikiáltott Zach Pfeffer (a képen). A fiatal ember tagja volt a két évvel idősebbek ML Summer Cupjának, sőt már edzőmeccsen játszott is a felnőttek között a Unionban, a Chivas elleni meccsen. Pfeffer tagja az amerikai U17-es válogatottnak is.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr22544244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása