HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Golden State legyőzte a Sixerst

2010.12.28. 10:49 PhillyFun

A Denver elleni siker után kissé fáradtan játszott a csapat, bár az első negyedet még nyerte, de a szünetre és az utolsó játékrészben már a Warriors volt a jobb, Jrue Holiday megint 20 pont fölé jutott.

Tizenöt ponttal, 110-95-re kapott ki a Philadelphia 76ers a Golden State otthonában. Holiday volt a legeredményesebb 23 pontjával, Elton Brand 16 pontja mellett 16 lepattanót szedett össze, Holiday ráadásul 11 asszisztot is kiosztott. A kezdőben ezúttal Andres Nocionit nevezte Doug Collins, mivel Andre Iguodala Achilles-ín sérülése miatt kihagyta a kaliforniai meccset. Jodie Meeks is jól játszott, 19 pontig jutott el. A Sixersnek voltak hullámvölgyei, de a harmadik negyed végéig azért tartotta a lépést. Akkor a Warriors egy 13-5-ös rohanással elhúzott és el is döntötte gyakorlatilag a meccset.

Elton Brand az utolsó 13 meccsén nyolcadszor jutott dupla-dupláig, a mostani volt karrierje során a 373. A csapat megérezte Iguodala és Lou Williams hiányát. Utóbbi a napokban születendő lánya miatt maradt Philadelphiában. A keddi pihenő nap, szerdán Phoenixben játszik a Sixers, majd két nappal később a Los Angeles Lakers vendége lesz. Nem lesz könnyű az idei két utolsó meccs.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr212543557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása