HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hedberg mindent védett a Flyers ellen

2010.11.28. 16:58 PhillyFun

Nehezen indult be a Philadelphia, de aztán szétlőtte a Johan Hedberg kapuját. Mégis a New Jersey Devils nyert. A Flyers egymás után másodszor kapott ki szétlövésben úgy, hogy gólokkal kellett volna nyernie a meccset.

Sem Kovalcsuktól, sem pedig Martin Brodeurtől nem kellett tartani. A New Jersey 100 milliós embere az elején még észrevehetetlen volt – aztán a legtöbbször ő, nyolcszor lőtt kapura – a zseniális kapus pedig sérülés miatt hagyta ki a meccset. Mégsem sikerült nyerni New Jerseyben a Flyersnek, pedig a meccs minden egyes momentumában jobb volt, csak megint rosszabbul lőtte a büntetőket. Hedberg 40 védésig jutott, Danny Briere emberelőnyből egyenlítette Adam Mair gólját. A Devils 31 éves centere ebben a szezonban először volt eredményes.

A gól után a szinte csak a Flyers vezetett értéklhető támadást, az első harmad kiegyenlített játéka után a másidkban 14-6-ra, harmadikban 14-5-re nyerte a kapura lövéseket, de Hedberg mindent védett és azért hozzá kell tenni, a kreativitással is gond volt. Nem felépített akciók, hanem minden áron a gólszerzés, így aztán izomból próbálta eldönteni a meccset a Flyers, ami végül nem sikerült

Egyébkén nem csitultak az indulatok a még pénteki, Calgary ellen meccsen, Paul Holmgren egy interjúban elmondta, hogy Sean Avery, a New York Rangers csatára évek óta Prongerhez hasonló mozdulatokkal igyekszik zavarni a kapust és ezért még gólt nem vontak vissza, a csatárt pedig nem igen állították ki emiatt – volt más is, ami miatt ki lehetett állítani Averyt, aki nem a legszimpatikusabb hokis az NHL-ben.

New Jersey Devils–Philadelphia Flyers 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 0-0, 1-0)
Gólszerző: Mair (Clarkson, Rolston, 11:49), Zajac (szétlövésből), ill. Briere (Hartnell, Carter, ee, 48:38). Kapusok: Hedberg 40/41, il. Boucher 24/25.A meccs további statisztikái itt olvashatók.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr512479144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása