HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megint kikapott a Philadelphia Sixers

2010.11.13. 21:24 PhillyFun

Már csak az utolsó előtt Keleten a Philadelphia 76ers. Pénteken a kilencedik meccsén a hetedik vereségét is leszenvedte, ezúttal Dallasban kapott ki.

Nem verik tönkre a fiatal Sixerst, de a csapat most már nem előszőr fárad el a végére. A Dallas Mavericks otthonában ezúttal egy pontos hátrányban állt a csapat az utolsó negyedben, de aztán jött egy 12-2-es rohanás és ezzel el is ment a meccs. A végére kilenc pont lett a két csapat között a különbség, Dirk Nowitzki 16, Jason Kiff 10 pontig jutott a hazaiaknál.

A Sixersbe visszatért Andre Iguodala, aki 13 pontig, hét lepattanóig jutott, Brand, Hawes, Turner és Holiday volt a kezdőötös többi tagja. A legeredményesebb mégis Taddeus Young lett, aki 24:21 alatt szórt 17 pontot, Jrue Holiday a 13 asszisztért dicsérhető, Elton Brand pedig a kilenc lepattanóért.

A meccsnek volt egy rekordja is. A dallasi Tyson Chandler ezen a meccsen adta karrierje 11 ezredik gólpasszát, az NBA történetében ő második legött asszisztot jegyzett kosaras, John Stockton (15 806) után. Evan Turner harmadszor volt egymás után kezdő. A fiatal játékosunk ezúttal öt pontig, hat lepattanóig és két gólpasszig jutott. Szombaton San Antonióban folytatja a csapat. A meccs statisztikái itt.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr732446989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása