HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kiütéssel nyert a Flyers

2010.11.12. 12:05 PhillyFun

A Philadelphia Flyers 8-1-re verte Raleigh-ben a Carolinát. Jeff Carter mesterhármast vágott, három év után sikerült megint nyolc gólt szerezni.

Nagyszerű meccsen nyert a Philadelphia az NHL csütörtöki játéknapján. Jeff Carter pályafutása során másodszor jutott egy meccsen három gólig és 2007. decembere után, amikor a Pittsburgh kapott egy nyolcast, sikerült ilyen eredményesnek lenni.

Carter mellett Danny Briere duplázott. A csapatból a 35 lövést fogó Szergej Bobrovszkijon kívül csak négy játékosnak nem sikerült pontot szerezni. Idén először jegyzett asszisztot Dany Carcillo és Jody Shelley. Előbbi a második harmad elején Tom Kostopoulosszal bunyózott egy jót. A két csapat legutóbbi 17 meccséből ez volt a 14. Flyers-siker, a Canes még rendes játékidőben nem tudott nyerni 2006. december 19-e óta. Carter legutóbb 2009. április 3-án, a Torontónak lőtt legutóbb mesterhármast.

A Carolina kapust is cserélt, Peters és Ward is kapott 4-4-et, a Flyers emberelőnyből (Carter kétszer) és emberhátrányból (Mike Richards) is betalált. Bobrovszkij jelenleg 7-0-1-gyel áll, a meccset James van Riemsdyk, Oskars Bartulis, Matt Walker és Michael Leighton sérülés miatt hagyta ki, statisztikák itt olvashatók.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr612444213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása