HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megszakadt a Flyers hatmeccses győzelmi szériája

2010.11.09. 14:40 PhillyFun

Alig egyhetes távollét után ismét végigpásztázunk a Testvéri Szeretet városának sportklubjainál. A Flyers tartja jó formáját. Bár legutóbb hat győztes meccs után, hosszabbításban kapott ki a Washingtontól, öt ponttal vezeti az Atlantic divíziót.

A jó sorozat a Carolina ellen kezdődött, majd két New Yorkit, a Rangers otthon, az Islanders idegenben verte a gárda. A sorozat vasárnap, Washingtonban szakadt meg, de innen is egy ponttal távozott a Flyers, a Caps csak hosszabbításban tudott nyerni.

Mike Richards teljesített a legjobban a négy meccs alatt, két gólja és két gólpassza volt. Még így is Claude Giroux áll a legjobban a csapatból, 15 meccs után 7-7 gólja és gólpassza van. Nem is véletlen, hogy Giroux-val már hosszabbított a klub, a 22 éves játékos jövő július 1-jén vált volna szabadügynökké. Újabb három évig marad a Flyers játékosa, összesen 11,25 millió dollárt fog addig keresni.

A pontlistán egyébként Mike Richards (13, 3+10), Ville Leino (12, 3+9) és Jeff Carter (11, 5+6) követi Giroux-t Andres Nodl is kezd belejönni. Majdnem egy hét kihagyás után győztes gólt lőtt az Islandersnek, majd gólpasszt adott a Washington elleni meccsen.

A Flyershez kapcsolód hír, hogy nagyon nem megy a farmcsapatnak, az Adirondack Phantomsnak. Az alapszakasz eddigi 13 meccséből csak kettőt nyert meg, így nem is csoda, hogy felmondtak az eddigi edző, Greg Gilbertnek. Helyét a Flyers helyettes GM-je, John Paddock veszi át.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr872436055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása