HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Győzelem már van, csapat még nem nagyon

2010.11.09. 16:00 PhillyFun

Nem nagyon állt még össze a Philadelphia Sixers. Bár 2-5-ös mutatója nem a leggyengébb, de ez az eredmény is csak a 11. helyre elég keleten.

Az Indianát és a New Yorkot sikerült legyőzni, de egy hosszabbításos vereség a Washingtontól és egy hétpontos a Clevelandtól a 76ers mérlege az elmúlt négy meccsen. A Wizardstól úgy kapott ki a Philadelphia, hogy a washingotni Cartier Martin három tized másodperccel a vége előtt egyenlített, majd a hosszabbításban Iguodala 1,9-cel a vége előtt rontotta el a ziccert. Andres Nocioni kezdő volt, Lou Williams 30 pontot dobott a kispadról, Elton Brand 21-gyel zárt. Jrue Holiday dupla-duplát teljesített, a csapat 22 labdát szórt el.

Aztán az Indiana Pacers ellen jött az első szezonbeli győzelem, nagyon sima volt 26 ponttal nyert a Sixers. Elton Brand 26 pontot szerzett, további öt játékos zárt 10 pont felett. Brand ráadásul 11 lepattanót is szedett.

Brand és Holiday vitte majdnem sikerre a Cavs ellen is a Sixerst. 5:09-cel a vége előtt még hét ponttal vezetett a Philadelphia, de ekkor Daniel Gibson egymás után nyolc pontot dobott és fordított. A Cavsben Anderson Varejao 23 ponttal és 12 lepattanóval zárt. Jrue Holiday karrierje során először dobott 29 pontot.

Vasárnap aztán összejött a második győzelem. A 76ers a Madison Square Gardenben győzte le a New York Knickset, ráadásul Andre Iguodala nélkül. A meccs az utolsó negyedben dőlt el, ahová 81-80-as hazai vezetéssel érkeztek a csapatok. Az utolsó négy percben egy 16-4-es rohanással sikerült elhúzni, és ezzel eldönteni a meccset is.

Brand szerezte a legtöbb pontot, 20-ig jutott, Evan Turner a kezdőben kapott helyet, 14 pontot és 10 lepattanót szedett össze. Szerdán az Oklahoma City, pénteken a Dallas, szombaton a San Antonio következik. Három idegenbeli meccs, három nyugati ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr702436180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása