HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Vereséggel zárta a szezont a Philadelphia Union

2010.10.25. 13:15 PhillyFun

Véget ért az Majos Soccer League alapszakasza. A 2010-ben debütáló Philadelphia Union 3-1-re kapott ki Columbusban. 30 meccsen 8 győzelemmel, 7 döntetlennel és 15 vereséggel zárt, a Keleti Konferenciában a hetedik lett. Nyugatról hatan jutottak a playoffba.

Nem sikerült szépen a búcsú a szezontól, a Union 3-1-re kapott ki a Columbus Crew otthonában, hazaiak már 3-0-ra vezettek, amikor a szezon egyik legjobb philadelphiai focistája, Sebastien Le Toux szépített. A meccset 19 006 néző látta a Crew stadionban, a pontos statisztikák itt olvashatóak. A következőkben értékeljük majd a csapat első szezonját, amely igazolta a korábbi várakozásokat, a Union még gyenge a playoffra, de nagyon sok hasznos tapasztalat azt jelenti, ennél sokkal jobb folytatásban reménykedhet a nagyszámú és hihetetlen lelkes Union-tábor.

A csütörtökön kezdődő negyeddöntő párosítása: New York Red Bulls-San Jose Earthquakes, Columbus Crew-Colorado Rapids, Real Salt Lake-FC Dallas, Los Angeles Galaxy-Seattle Sounders. A meccseket oda-visszavágós rendszerben rendezik.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr282397239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása