HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kevin Kolb kezd a hétvégén is az Eaglesben

2010.10.20. 19:13 PhillyFun

Az Atlanta Falcons ellen nyújtott játékáért a hét NFC offensive Playerének válaszott Quaterback lesz az iránytó vasárnap a Tenneesse ellen is. Ezt Andy Reid főedző mondta szerdán.

Kolb az Atlanta elleni meccsen 29-ből 23-at pontosan passzolt, 326 yardot teljesített és három indításából touchdown született. Ezért választották az NFC-ben a hét legjobbjának. Nem is meglepő, ha ő fog kezdeni vasárnap is. Viszont a Titans ellen nem lesz ott DeSean jackson, akit a Falcons védője, Dunta Robinson brutálisan leütközött. Az NFL bírói kara úgy ítélte meg, hogy az atlantai túllépte a sportszerűség határait, ezért 50 ezer dollárra megbüntették Robinsont. Vannak még sérültek az Eaglesben, a defensive tackle, Brodrick Bunkley sem edzett szerdán, valószínűleg Jacksonnal együtt ő is kihagyja a hétvégi meccset.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr782386789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása