HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Megvan az első Sixers-győzelem

2010.10.13. 11:38 PhillyFun

Az NBA-előszezőn keddi játéknapján a Philadelphia 76ers a Wells Fargo Centerben Marreese Speights és Lou Williams vezérletével 103-92-re győzte le a Bostont.

Andre Iguodala, Taddeus Young, Elton Brand, Evan Turner és Jrue Holiday ötössel kezdett a Philadelphia a Boston elleni kosármeccsen. A félidőben még a Celtics ment egy ponttal, de az utolsó negyedet kilenccel nyerte a Sixers, amely 11 pontos előnnyel nyerte első preseason meccsét.

A Boston legjobbjait nélkülözte, kihagyta a meccset Ray Allen, Kevin Garnett, Rajon Rondo és Sahquille O’Neal is. A Sixersben a cserék játszották a főszerepet. Marresse Speights 19, Lou Williams 16 ponttal zárt, Andres Nocioni is 10 pontot szerzett, míg Kapono és Holiday 1-12-öt.. Még mindig ötven százalék alatt mentek a két pontosok (35/74), viszont a távolabbi kísérletek most jobban sikerültek, 12 hárompontosból 10 talált gyűrűt. A találkozóról egyedül Spencer Hawes hiányzott sérülés miatt. A meccset 7835-en látták. A 76ers legközelebb a Torontóval játszik, magyar idő szerint csütörtök hajnalban. A meccs statisztikái itt olvashatók.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr112367806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása