HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Idén már biztos nem lesz playoffos a Union

2010.10.05. 16:30 PhillyFun

Az utolsó négy fordulóból háromszor játszik otthon a Philadelphia Union a Major League Soccerban. Az első ilyenen döntetlen született a Houston Dynamo ellen.

Óriási bravúr lett volna, ha a Philadelphia rögtön az első szezonjában eljutna a legjobb nyolc csapat közé. Mivel a Houston ellen nem sikerült a győzelem, miközben a Seattle legyőzte a Torontót, ezzel már a matematikai esély elszállt. A szabályok szerint két csoport első két helyezettje mellett a két konfenrencia további legjobb négy csapata juthat az MLS Cup idei rájátszásába. A vendégek szereztek vezetést a 12. percben, majd a negyvenedikben az idei 13. gólját szerző Sebastien Le Toux egyenlített. A meccs statisztikái itt olvasható.

Egy biztos, a Philadelphia Union ebben szezonban még nem érett meg a rájátszásra, ha komolyan nézzük, összesen egy igazi jó meccse volt, amelyen a Chivast győzte le 3-0-ra. Többször előfordult, hogy a meccsek végére kondíciónális problémák is akadtak. Arról nem is beszélve, hogy a szezon nagy részében védő Seitz rengeteget hibázott a kapuban. Nem baj, majd jövőre!

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr102346998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása