HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Alakul az új Sixers

2010.10.01. 10:19 PhillyFun

Hétfő óta edzőtáborozik a Philadelphia 76ers kosárcsapata a St. Jospeh Universityn. Az első napot kihagyta a két új szerzemény, a New Orleanstől szerződtetett Craig Brackins és Darius Songaila.

Kedden, miután hivatalosan is szentesítették a megállapodást, így már mindketten a csapattal gyakorolhattak. Apróbb sérülésekkel érkeztek a játékosok, így Andres Nocioni, Iguodala és thaddeus Young is könnyített gyakorlatokat végzet. A második napon Collins edző a következő kezdőötöst próbálgatta: Jrue Holiday, Iguodala, Young, Brand és Hawes.

A technikai elemek gyakorlása mellett játékra is jutott idő. Collins két részre osztotta a keretet. A Kék csapatban Jrue Holiday, Andre Iguodala (ő kihagyta a játékot), Jason Kapono, Thaddeus Young, Elton Brand, Spencer Hawes, Darius Songaila és Chris Quinn szerepelt. A Fehér csapatot Lou Williams, Evan Turner, Jodie Meeks, James Florence, Marreese Speights, Craig Brackins alkotta. Andres Nocioni, Trent Plaisted, és Tony Battie kisebb sérülés miatt nem játszott. A kékek (akik közül majd várhatóan a kezdőötös kikerül) 10-15 ponttal volt jobb a fehéreknél.

A The Philadelphia Inqurier szakírója néhány érdekes következtetést vont le az edzőmeccsből. Ezek szerint az idei első körös draftosnak, Evan Turnernek még erősödnie kell az NBA-hez. Jodie Meeksről kiderült, hogy igenis tud dobni, ahogy Jason Kapono is szórta pontokat. Young és Kapono jól olvasták Songaila játékát, mintha évek óta együtt kosaraztak volna. Volt olyan felállás, amikor Chris Quinn volt a point guard, Kapono a shooting guard, Young a small forward, Brand a power foward és Hawes a center. Biztató játékot mutatott ez a formáció is.

Doug Collins a tábor első néhány napja után elsősorban Kaponót dícsérte: „Tavaly nem sok lehetőséget kapott. A nyarat és edzőtábort viszont kőkeményen végig dolgozta. Úgy veszem észre képes rá, hogy ugyanolyan formában játsszon, mint tette azt a 2006/07-es szezonban, amikor Miamiban játszott és eddigi legjobb idényét produkálta.”

A hét második felében már Iguodala is gyakorolt, Nocioni valószínűleg a harmadik-negyedik előszezon meccsen léphet majd parkettre. Az első felkészülési meccset kedden játssza a csapat, a New Jersey lesz az ellenfél.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr932336490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása