HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Sixers is elkezdi

2010.09.28. 12:34 PhillyFun

Hétfőn még a média képviselőivel találkoztak a játékosok a Wells Fargo Centerben, aztán az új edző Doug Collins irányításával öt napra a Saint Joseph’s Universityre utaztak, hogy megkezdjék ötnapos edzőtáborozásukat. Hétfőn három szabadügynököt is szerződtetett a 76ers.

Tizenhét játékos kezdi meg a felkészülést, közte a három frissen szerződtetett szabadügynök. James Florence a Mercer University történetének legtöbb pontot szerzett játékos. Trent Plaisted részt vett a Sixers nyári ligájában, négy meccsen 7,3 pontos átlagot dobott. Chris Quinn már négy NBA-szezonon van túl, a Miamiban és New Jerseyben kosarazott, 5,2 pontos átlaggal rendelkezik.

A keret (zárójelben hány NBA-szezonon van túl és a posztja): Tony Battie (12, F-C), Craig Brackins (újonc, PF), Elton Brand (11, F-C), James Florence (újonc, G), Spencer Hawes (3, C), Jrue Holiday (1, PG), Andre Iguodala (6, G-F), Jason Kapono (7, G-F), Jodie Meeks (1, SG), Andres Nocioni (6, F), Trent Plaisted (újonc, F-C), Chris Quinn (4, G), Darius Songaila (7, F-C), Marreese Speights (2, F-C), Evan Turner (újonc, G-F), Louis Williams (5, G), Thaddeus Young (3, F).

Guard: PG=Point Guard=irányító SG=Shooting Guard=dobó hátvéd Forward: SF=Small Forward=alacsony bedobó PF=Power Forward=erőcsatár C=Center

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr1002329340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása