HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Andre Iguodala-Carmelo Anthony csere?

2010.09.27. 13:00 PhillyFun

Nagyon furcsa, a szurkolók idegeit borzoló cseréről számolt be tegnap a denveri Daily News. A lap úgy tudja a Sixers Carmelo Anthonyt akarja és cserébe a kosárlabda világbajnokságon aranyérmet nyert Andre Iguodalát ajánlotta fel.

A hírek szerinte a két klub igazgatója, Masai Ujiri, illetve a philadelphiai Ed Stefanski már találkozott és tárgyalt a klubcseréről, sőt mindezt az NBA központból is megerősítették. Anthonynak a következő szezon végén jár le a szerződése a Nuggetsnél és a denveriek már hosszabbítani is szerettek volt vele, három évre 65 milliót kínáltak, amiről még nem született egyezség. Andre Iguodala a 2008-as szezon előtt írt alá hat évre szóló 80 millió dolláros kontraktust, amelyből még négy év és 55 millió hátra van. Így alaposan megváltozna a fizetési sapka is a Sixernél. Anthonyt egyébként már a New Jersey Nets-szel is hírbe hozták, egy négy klubot érintő deal végén kerülhetne a riválishoz., de a New York Knicks, az Orlando Magic és a Chicago Bulls is szívesen látná.

Az alacsony bedobóként bevethető Carlemo Anthonyt 2003-ban, a harmadik helyen draftolta a Denver. Eddig 514 meccset játszott, 24,7-es pontátlaggal. Háromszor került az NBA All Star csapatába, 2004-ben olimpiai bronzot, 2008-ban aranyat nyert az Egyesült Államok válogatottjába. 2006-ban világbajnoki harmadik lett.

Kérdés a szurkolókhoz: mit szólnának a cseréhez?

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr482326640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása