HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Az Eagles 50 évvel ezelőtti bajnokait ünnepli

2010.09.08. 12:12 PhillyFun

Az 1960-as bajnokcsapat még 18 élő tagja, valamint a két elhunyt hozzátartozói és az egykori igazgató Jim Gallagher is részt vesz péntektől azon a háromnapos ünnepségen, amelyen a Philadelphia Eagles egykori bajnokaira emlékezik. Háromrészes videóval emlékezünk mi is a bajnokokra.

Az egykori kiváló játékosok szombaton csatlakoznak a maiakhoz, közös fotózáson vesznek részt, majd vasárnap vörös szőnegen vonulnak be a Lincoln Financial Fieldre, ahol később az Eagles a Green Bay Packers ellen játssza a szezonnyitót. A mai csapat az egykori hősk tiszteletére az akkor viselt szerelésben fognak pályára lépni.

A névsor, akik 1960-ban bajnokok lettek és ott lesznek az ünnepségen: Billy Ray Barnes, Maxie Baughan, Chuck Bednarik, Timmy Brown, Riley Gunnels, Gerry Huth, Eddie Khayat, Bill Lapham, Dick Lucas, Jimmy McCusker, Tommy McDonald, Jerry Reichow, Pete Retzlaff, Theron Sapp, JD Smith, Chuck Weber, John Wilcox és Jerry Wilson.

Sajnos ketten már nem tartoznak az élők sorába. Tom Brookshier idén január 29-én, 78 éves korában hunyt el. Bob Pelligrini pedig már két éve nincs közöttünk, 2008. április 11-én, 73 éves korában halt meg. Mindkettőjüket a feleségük képviseli.

A néhai Tom Brookshier fogja képviselni felesége Barbara. A néhai Bob Pelligrini fogja képviselni felesége Dolly. Az Eagles invitálására ott lesz az ünnepségen Dick Bielski és Joe Pagliei is, előbbi 1955 és 1959 között, utóbbi 1959-ben volt az Eagles játékosa. Legalul a videó, három részben

Egy rövid hír a végére. Tegnap sikeres műtétet hajtottak végre az újonc defensive end/linebacker Ricky Sappon. A fiatal játékos augusztus 31-én került IR-re.

Az első rész

A második rész

A harmadik rész

Szólj hozzá!

Címkék: sport amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr862280043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása