HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Elbukta utolsó preseason meccsét az Eagles

2010.09.04. 13:23 PhillyFun

Ahogy Andy Reid főedző ígérte, a tartalék játékosoknak adott bizalmat a New York Jets elleni utolsó előszezon meccsen. Az újoncok megragadták a lehetőséget és mindent megtettek, hogy szoros legyen a meccs. A Jets csak 21-17-re tudott nyerni.

Ez volt az utolsó lehetőség a keretszűkítés előtt, szombat éjfélig minden csapatnak le kell adnia 53 fős keretét. A meccs után a Philadelphia Inqurier meg is nevezte a keretet, amellyel a Philadelphia Eagles szeptember 12-én kezdi majd a szezont. De előbb nézzük mi is történt a meccsen.

Az első negyedben 10-0-ra ment el az Eagles. Előbb David Akers 29 yardról egy FG-vel szerzett háromgólos előnyt, majd Kurt Coleman, aki remekelt ezen a találkozón egy fumble returnnel 64 yardot futva szerzett touchdownt. Michael Vick csak egy negyedet játszott 3/5-tel és 56 yarddal zárt.

A nagyszünetre is maradt a még a tízpontos előny, hiszen Jeff Cumberland TD-je után Kurt Coleman újabb fumble returnnel, 8 yarddal ért célba. Aztán a harmadik és a negyedik játékrészben is jött egy TD a Jets részéről, így 21-17 lett a vége. Vick után Mike Kafka folytatta és végül 9/-27-tel és 76 yarddal fejezte be, rögtön az elején volt egy interceptionje.

Egy hét múlva végre kezdődik a bajnokság és szombat éjfélre eldől az is kikkel. A szakmai stáb véleménye szerint Jamal Jackson 99,9 százalék, hogy felépül a rajtra és az is biztos, Reggie Wells, az Arizona Cardinals guardja is az Eaglesben kezdi a szezont. Wells1980-ban született, gyakorlatilag hazatért, hiszen Pennsylvaniában, South Park Townshipben született. A 2003-as draft hatodik körében, a 177. helyen választotta ki az Arizona Cardinals. Wells 104 NFL meccsen van túl, egy jövő évi hatodik körös draftot adtunk érte cserébe. Wells érkezésével gyakorlatilag az is eldőlt, hogy Stacey Andrews távozik a csapattól.

Közben a Philadelphia Inqurier meg is tippelte hogyan fog kinézni a csapat a 2010-es szezonra. Ez majd csak vasárnapra válik valósággá, de nézzük a tippeket az 53 fős keretre:

Quarterbacks (3): Kevin Kolb, Michael Vick, Mike Kafka

Running backs (4): LeSean McCoy, Leonard Weaver, Mike Bell, Eldra Buckley

Offensive line (10): Jamaal Jackson, Todd Herremans, Stacy Andrews, Jason Peters, Winston Justice, Austin Howard, Mike McGlynn, Nick Cole, Max Jean-Gilles, Reggie Wells

Wide receivers (6): DeSean Jackson, Jeremy Maclin, Jason Avant, Riley Cooper, Hank Baskett, Kelley Washington

Tight ends (2): Brent Celek, Clay Harbor

Defensive line (9): Trent Cole, Brandon Graham, Brodrick Bunkley, Mike Patterson, Trevor Laws, Daniel Te'o-Nesheim, Juqua Parker, Antonio Dixon, Darryl Tapp

Linebackers (6): Stewart Bradley, Ernie Sims, Akeem Jordan, Moise Fokou , Omar Gaither, Keenan Clayton

Cornerbacks (5): Asante Samuel, Ellis Hobbs, Joselio Hanson, Dimitri Patterson, Trevard Lindley

Safeties (5): Quintin Mikell, Nate Allen, Kurt Coleman, Macho Harris, Quintin Demps

Specialists (3): David Akers, Sav Rocca, Jon Dorenbos.

Egy jó hír a végére. A pennsylvaniai Temple University győzelemmel kezdte a szezont az NCAA I. divíziójában, a Mid-American Conference-ben. Szombat hajnalban, a Lincoln Financial Fielden, 32 193 néző előtt 31-24-re győzte le a Villanovát úgy, hogy Brandon McManus három másodperccel a vége előtt szerezte a győztes TD-t.

Szólj hozzá!

Címkék: sport amerikai foci philadelphia eagles preseason

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr602270840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása