HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Továbbra is nagy formában a Phillies

2010.08.17. 17:00 PhillyFun

Augusztusban 13 meccsen játszott a Philadelphia Phillies, amelyből tízet megnyert, a divízió éllovasa, az Atlanta már csak három győzelemmel vezet, a Phillies már a második legjobb második helyezett a National League-ben.

A fenti sikerekből talán a csoportrivális, a New York Mets ellen elértek a legértékesebbek. Hatszor játszott a Metsszel a Philies, amelyből négyet meg tudott nyerni, ebben a hónapban csak a két vereség mellett csak a Los Angeles Dodgers volt egyszer jobb. Az ismételten figyelmeztető a hátralévő meccsekre, hogy kétszer is 1-0-ra kaptunk ki a Metstől.

Roy Halladay továbbra is szenzációsan teljesít idén. 23 meccséből 15-öt nyer meg és már csak hétre van a 2003-as torontói rekordjától.

Most háromszor egymás után a San Francisco Giants következik, majd a Washington és a Houston, vagyis egészen augusztus 26-ig nem mozdul ki a Citizens Bank Parkból a csapat.

A csapatstatisztikák legjobbjai
Run: Jayson Werth 72
Hits: Werth és Placido Polanco 122
Tripla ütés: Shane Victorino 8
Dupla ütés: Werth 38
Home Run: Ryan Howard 23
RBI: Howard 81
Ütéshatékonyság: Polanco ,319
Győztes dobó: Halladay 15

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr792228134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása