HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Egy góllal verte a Manchester United a Uniont

2010.07.22. 10:18 PhillyFun

Az Egyesült Államokban túrázó angol csapat Philadelphiában lépett pályára és a második félidő végén lőtt góllal minimális arányú győzelmet aratott a Union ellen.

Óriási érdeklődés előzte meg a Manchester United philadelphiai vendégjátékát. 44 213 néző látta az összecsapást, de ezúttal nem a PPL Parkban, hanem a Lincol Financial Fielden. A Union korábban már legyőzött egy nagynevű európai csapatot, július 16-án a Celticet verte 3-1-re. A Union kapuját ezúttal Brad Knighton védte, míg a Manchester Unitednél Tomasz Kuszcak volt a kapus.

Az első helyzetet Obertan hagyta ki, majd Moreno előtt adódott lehetőség, aki Mwanga passzából került helyzetbe, de Kusczak védett. A meccs további részében is nagyon aktív volt mindkét csapat, természetesen látszott, hogy az angolok sokkal erősebbek, de Philadelphia is becsülettel küzdött. A végén aztán a Manchester United lőtte a győztes gólt. A 76. percben Danny Welbeck átadásából Gabriel Obertan volt eredményes. Az utolsó percben Jacobson majdnem kiegyenlített, majd a hosszabbítás pillanatiban Perk védett még egy hatalmasat. Remek meccset játszott a két csapat.

Philadelphia Union: Knighton (Perk 46); Orozco Fiscal, Arrieta (Stahl 46), Califf, Harvey; Le Toux (Zimmerman 46), Miglioranzi (Okugo 46), Coudet (Nakazawa 46), Fred (Jacobson 46); Moreno (McInerney 46), Mwanga (Rivas 61).

Manchester United: Kuszczak; O'Shea (De Laet, 77), Brown (Smalling, 61), J. Evans, Fabio (Rafael, 61); Obertan, Cleverley (Fletcher, 61), Scholes (C. Evans, 61), Giggs; Welbeck, Macheda (Berbatov, 61).

Egyébként sem megy rosszul mostanában az MLS újoncának. A Union a hétvégén Orozco és Le Toux 90. perben lőtt 11-esével győzte le a Toronto FC-t. Megszerezte ezzel negyedik győzelmét

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci manchester united philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr132168115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása