HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Az utolsó pillanatban mentett pontot a Union

2010.05.16. 16:30 PhillyFun

A hetedik meccsét játszotta MLS-ben a Philadelphia Union és a Dallas elleni hazai meccsen ez volt az első döntetlen, a tavalyi draft első válaszottja, Danny Mwanga a 92. percben egyenlített.

A 18 éves Mwanga az Oregon State-ről került Philadelphiába, az első hat meccsből háromszor nem lépett pályára, a 81. percben első MLS-gólját szerezte: „Most nagyon jó érzem magam. Az edzőm azt mondta, hogy próbálja meg gólt lőni, szerencsére ezzel pontot szereztünk.”

A Mwanga a 81. percben állt be, és a hosszabbítás pillanataiban sikerült kiegyenlíteni Brek Shea 13. percben szerzett gólját. Ezzel az eredménnyel a Union maradt a 7. helyen Keleten, egy győzelemmel egy döntetlennel és öt vereséggel.

Női csapatunknak már jobban ment. A középpályás Joanna Lohman karrierje első góljával nyert az Independence a Chicago Red Stars otthonában. Lohman a 6. percben Amy Rodriguez passzát lőtte be. Bár a hazai csapat sokkal több helyzetet dolgozott ki, az Independence meg tudta tartani az előnyét.

Philadelphia Union-FC-Dallas 1-1 (0-1)
Lincoln Financial Field, 25 038 néző, vezette: Ricardo Salazar.
Philadelphia Union -- Chris Seitz, Danny Califf, Cristian Arrieta (Danny Mwanga 81), Michael Orozco, Jordan Harvey, Fred, Stefani Miglioranzi, Kyle Nakazawa (Shea Salinas 66), Roger Torres (Jack McInerney 75), Sebastien Le Toux, Alejandro Moreno.
FC Dallas -- Kevin Hartman, Zach Loyd, George John, Ugo Ihemelu, Heath Pearce, Atiba Harris, Daniel Hernandez, David Ferreira, Dax McCarty, Brek Shea (Eric Avila 79), Jeff Cunningham (Marvin Chavez 63) (Anthony Wallace 92+).
Gólszerző: Mwanga (92.), ill. Shea (13.)
Sárga lap: Torres, ill. Pearce.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr832007214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása