HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hogyan verheti a Flyers a Bostont?

2010.05.10. 12:30 PhillyFun

Kedd hajnalban sorsdöntő találkozó vár a Flyersre Bostonba. Nyerni kell, hogy visszatérjenek a felek Philadelphiába, ahol akár egyenlíteni is lehetne. Nem egyszerű a feladat.

Az NHL eddigi történetében csak két csapatnak sikerült az a bravúr, hogy 3-0-ról megfordítsa az állást. Ráadásul a Boston 16-ból mind a 16 párharcát megnyerte, amikor 3-0-ra vezetett. Az idei playoffban pedig egyszer sem kapott ki még otthon. Egyszer még az ilyen remek sorozatok is meg szoktak szakadni.

Ehhez több dolog is kell. Elsősorban Brian Bouchernek úgy kell védenie, mint az tette a New Jersey elleni párharcban. Jelentősen javulni kell az emberelőny kihasználásban, ugyanis az utolsó három meccsen ez a mutató 0/10 úgy, hogy az alapszakaszban 21,4 százalékkal a Flayers volt a harmadik legjobb.

Szükség van, hogy az eddigi gólszerzők mellé olyanok, mint Darroll Powe, James van Riemsdyk és Scott Hartnell is eredményes legyen. Sokat számíthat az is, amit a Flyers GM-je, Paul Holmgren mondott, Dan Carcillo egészen biztos ott lesz a hétfői meccsen és Simon Gagne visszatérése is erőt ad a csapatnak. Arról nem is beszélve, hogy Gagne a legutóbb a legfontosabb pillanatban lőtt győztes gólt.. Chris Pronger, aki legutóbb is legtöbb jégidővel játszotta végig a meccset a legeredményesebb hátvédje a csapatnak Eric Desjardins 2000-es kilenc pontja óta.

Optimistán jegyezhetjük meg azt is, hogy a Boston ebben a szezonban tipikusan az a csapat volt, amely képes 10 meccset is elbukni egymás után, mint volt erre példa idén január 16. és február 6-a között.

Igen tekintélyes mindkét oldalon a sérült lista. A Flyersben Jeff Carter és Ian Laperriere egészen biztosan nem lesz ott, bízni lehet Holmgrenígéretében Carcillóval kapcsolatban. A másik oldalon két csatár, Marco Sturm és David Krejci esett ki, Adam McQuaid és Dennis Seidenberg már korábban megsérült.

9 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr611987609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SweFan 2010.05.10. 18:25:16

Lehet nem fontos de Mark Stuart is serult

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2010.05.10. 18:30:30

@SweFan: Nem örülök senki sérülésének sem, de bízzunk benne, hogy ez is a mi malmunkra hajtja a vizet.
Stream a meccshez:
www.kilonetsports.com/kilonet2.shtml
atdhe.net/19111/watch-philadelphia-flyers-vs-boston-bruins

Vagy aki tud még szóljon.
GO FLYERS!!!

teddyde 2010.05.11. 03:35:37

A címbeli kérdésre a válasz: kifogástalan védőmunkával!

SweFan 2010.05.11. 05:10:27

@teddyde: Ennyi,az egész!Kifogástalan védőmunka...És Boucher is király volt...NA MÉG KETTŐT!És itt látszik hogy Gagne mennyit számított a csapatnál:)
LET'S GO FLYERS!

SweFan 2010.05.11. 05:19:57

Bazzmeeee!Most látom,hogy szegény kapusunkat...le kellet cserélni!Éjjel kómában voltam,vagy mi a szar:O
Remélem nem komoly!

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2010.05.11. 06:38:05

Et fantasztikus volt. Boucher sérüléséről egyelőre nincs hír. Valamikor délelőtt kiposztolom a hajnali meccset, addigra remélem többet is megtudok.
SZÉP VOLT FIÚK!!!

TAP 2010.05.11. 12:09:29

Isteni meccs volt. Sajnálom Bouch-t, de Leightont jobb kapusnak tartom. Bár Brian tegnap extázisban védett.
Meglátjuk mi lesz.
Jah és Hartnell:D
süti beállítások módosítása