HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Le Toux még nem térhet vissza a Unionba

2010.05.06. 22:47 PhillyFun

Egészen bizonyos, hogy a francia Sebastien Le Toux nem lehet ott az MLS-ben szereplő Union következő meccsén. Pedig a szombati találkozó sem ígérkezik könnyűnek.

Az öt forduló után egy győzelemmel álló Union április 27-én veszítette el legjobb játékosát. A korábban a francia Lorientben, majd a Seattle Soundersben is futballozó 26 éves csatár a New York elleni meccsen sérült meg és John Hackworth másodedző elmondása szerint még nincs száz százalékos állapotban, így nem léphet pályára a soron következő meccsen.

Peig nem vár egyszerű feladat a Unionra, hiszen a bajnoki címvédő, a Real Salt Lake otthonába látogatunk.

Jó hír viszont, hogy két játékosunkat, Amobi Okugot és Jack McInerneyt meghívták az amerikai U20-as válogatottba, amely majd május 15. és 25. között Hollandiában edzőtáborozik. McInerney még csak 17 éves.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr91980004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása