HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Jó üzletet csinált az Eagles: Ernie Sims érkezett

2010.04.21. 14:50 phillyblog

A héten már mindenki a draft lázában ég, a prospectekkel és a mockokkal van elfoglalva. Talán így történhetett meg, hogy a Denver és a Lions belement egy - az ő szemszögükből véleményem szerint - balga üzletbe. Történt ugyanis, hogy a normál esetben napokon kersztül tipródó Eagles egyszer csak fogta magát és adott egy 5. kört a Denver kezdő szintű (és a két TE-s formációk miatt gyakran valóban kezdő) Tight End-jéért, Tony Schefflerért és egy 7. körért.

Mivel nekünk van egy Celekünk, plusz egy sérülésből visszatérő és egészségesen tavaly első két körbe várt Ingramünk, így sejthető volt, hogy valamit mahinálni akarnak a Sasok. Így lett bevonva az üzletbe a Lions, akik előszeretettel ajánlották fel Schefflerért egyik legjobb LB-jüket, Ernie Sims-t, aki korábban a védelem vezére is volt az Oroszlánoknál.

Sims 2006-ban már az első kör 9. választási lehetőségénel elkelt és ha nincs a tavalyi sérülése, valószínűleg nem fért volna bele a keretbe Philadelphiában.

Leegyszerűsítve tehát az eddig elhangzottakat: egy 5. körért kaptunk egy kiváló Linerbackert, aki már egészséges, és a 4-3-as formációban kiváló dolgokra lehet képes!

 

Néhány infó még Sims-ről:

Ernie Sims Tallahasse-ben született Floridában (a hely onnan lehet ismerős, hogy Woody Herrelson oda tartott a Zombieland című kiváló trash-horrorban:), még csak 25 éves és a Florida State egyetemen töltötte college éveit.

2004-ben az ESPN a first all-american teambe választotta, és a korábban visszavonultatott 34-es szerelést viselte, amit a korábban a mezt viselő Ron Sellers külön engedélyezett neki.

2006-ban jött ki a draftra és ahogy már említettem az első kör 9. választottjaként került Detroitba. Azóta ott játszott és tavalyi sérüléséig a weakside le is volt tudva az ő munkájával.

Magánéletéről annyit tudunk, hogy sportoló családba született, édesanyja a Florida State egyik legjobb sprintere volt, öccse pedig 2006 óta szintén a Florida State hallgatója, igencsak igéretes RB. Ernie szívesen hódol kedvenc hobbijának is: hüllőket és kígyókat gyűjt.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr981936918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása