HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Flyers-Rangers 2-1

2010.04.11. 20:21 PhillyFun

Sorsdöntő meccset játszik 21 órától a Philadelphia Flyers-New York Rangers meccset. Kövesse a szöveges online-t a hajtás alatt.

Egyelőre technikai gondokkal küszködünk. Sajnos a Rangers is vezet. Reméljük minden rendbe jön. 10 perc telt el a meccsből és hiába támadunk gőzerővel, 03:27-nél vezetést szerzett a Rangers, Rozsival átadását, idei második gólját szerző Jody Shelley vágta be. Azóta őrült helyzeteket hagyunk ki. Nagy fölényben játszunk, de nem mi vezetünk.

Összefoglalva az eddig látottakat. Kaptunk egy gólt, nagyon rossz védekezési hibából, a 34 éves Shelley hagytuk nagyon egyedül. Után Mike Richards, majd Carter került iszonyatos nagy helyzetbe, de Lundqvist nagy bravúrral védett. Dubinsky kiállítása miatt kihagytunk egy emberelőnyös lehetőséget is. Itt tartunk. A választas komolyan bekavart a blog.hu szerverre, ezért még dolgozni sem tudunk rendesen. Van még idő, fordítani kell.

Továbbra is nagy fölényben játszunk, Carter lőtt megint, de Lundqvist védte, ebben 13-4 ide. Megvan a 17. lövés is, Gagne-től, de egyszerűen a svéd ma mindent megfog. Vége az első harmadnak.

Sajnos a technikai háttér miatt képtelenek vagyunk értelemes tájékoztatást adni. A blog.hu teljesen behalt a választások miatt. Feladjuk. Kora reggel majd részletesen. Sorry.

Go Flyers

Szétlövéssel nyertünk. Kivertük a Rangerst. Nagyon nehéz, de nagyon nagy győzelem volt. Claude Giroux és Brian Boucher a hős. 47-szer lőttunk kapura, de csak a büntetőkkel jutottunk tovább. Értékelés, elemzés hétfőn. Szép volt fiúk!!!!

7 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr61912866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phillyblog 2010.04.11. 23:14:36

Megvan az egyenlítéééééééés!!!!!!

phillyblog 2010.04.11. 23:53:54

Még, jó, hogy itt magamnak írogatok, a lényeg: Szétlövéssel megvan a győzelem és így a rájátszás!

PhillyFun · http://phillysport.blog.hu 2010.04.11. 23:55:40

Hatalmas meccs volt. Sajnálom, hogy a blog.hu behalt. Nem így terveztem.
süti beállítások módosítása