HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Az Atlantát is verte a Sixers

2011.03.24. 09:56 PhillyFun

A kosarasok nagyszerű sikert értek el az Atlanta ellen. A New Yorkot már lehagytuk, most a Hawks-t vette célba a Philadelphia 76ers. Ha most lenne vége az alapszakasznak akkor a Miamival kezdenénk a playoffot.

Andre Iguodala visszatért a kezdőbe – félig sérülten is 16 pontot hozott össze – és egy nagyszerű csapatmunka eredményezte az Atlanta elleni 105-100-as győzelmet, hiszen a Sixersből heten is kétszámjegyű eredményt értek el. A legtöbb pont Louis Williams nevéhez fűződik, aki 17-ig jutott, Elton Brand pedig 11 lepattanót szedett össze. Az utolsó negyed vége lett szoros, hiszen 9-10 pont volt a különbség ide, de a Hawks a 33 pontos – és 12 lepattanót gyűjtő – Josh Smith és Jamal Crawford hárompontosaival zárkózott. A vendégeknél a kezdőötös mellett csak a már említett Crawford és Zaza Pacsulia kapott szerepet. A Sixers az elmúlt 55 meccsből a harmincnegyediket nyerte meg. Ahogy a leadben is írtuk, ha most lenne vége az alapszakasznak a Miami következne. Tesztelhetjük is tudásunkat a sztárcsapat ellen, pénteken este Floridában játszunk.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr162767338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása