HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Sixers nem bírt a Dallas sztárjaival

2011.03.02. 11:26 PhillyFun

Nyolc ponttal, 101-93-ra kapott ki a Philadelphia a Maverckstől, a vendégeknél a 2008–2009-es szezon legjobb hatodik embere, Jason Terry 30 pontot szórt, Jason Kidd tripla-duplát ért el (13 pont, 10 lepattanó, 13 assziszt), Dirk Nowitzki pedig 22 pontig jutott. Így is majdnem összejött a bravúr, 1:41-gyel a vége előtt csak egy ponttal vezetett a Dallas.

Négy győzelem után először kapott ki a Philadelphia 76ers, az utolsó nyolcvan másodpercben lépett el a Dallas, Nowitzki, Kidd és Terry pontjaival. Kidd egyébként a 107. tripla-dupláját érte el, amellyel harmadik – Oscar Robertson és Magic Johnson után – az örökrangsorban. A Sixersben öten teljesítettek megint tíz pont fölött, Jodie Meeks lett a legeredményesebb 16-tal, Andre Iguodala 15-ig jutott, a Wells Fargo Centerben 13 509 néző látta a meccset.

„Ez kiábrándító vereség – mondta Elton Brand, aki kisebb sérülése ellenére is vállalta a meccset – Megvolt az esélyünk az újabb sikerre, de a Dallas jól használta ki a lehetőségét és volt jó pár óriási labdájuk.” Legközelebb pénteken játszik a Sixers, a Minnesota lesz az ellenfél, majd vasárnap a Golden State, aztán kedden az Indiana következik.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr722703700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása