HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Győzelem a Wizards ellen

2011.02.25. 12:44 PhillyFun

Az utolsó 41 meccséből a 25. győzelmét szerezte meg a Philadelphia Sixer, nagyon magabiztosan, 23 ponttal verte a Washingtont. A gárda egy győzelemre került a New Yorktól és az ötven százalékos mérlegtől. Talán ezért sincs új játékosa a keretben, a kereskedés ma este zárul.

Hét játékos is tíz pont felett teljesített, Jrue Holiday 20 pontot szórt, Taddeus Young pedig 10 lepattanót szedett össze 18 pontja mellett. A Sixers 36 ponttal is vezetett. A Washington a meccs előtt tradelt három játékost, többek között Mike Bibbyt az Atlantától. A Philadelphia az utolsó 11 meccséből nyolcadszor jutott száz pont fölé.

Néhány óra múlva zárul az NBA átigazolási időszaka és egy biztosabb, hogy nem lesz változás a Sixers keretében. Néhány napja szó volt róla, hogy a Houston Rockets Shane Battiert (SF) adja, de a Sixers nem akarta teljesíteni a houstoniak kérését, nem adta át Marreese Speights és Jason Kaponót. Azt is lehetett hallani, hogy a Portland Trail Blazers Dante Cunninghamet és egy második körös draftjogot adott volna Speightsért, de a vezetőséget ez az üzlet sem érdekelte. Még bármi megtörténhet persze, a kereskedés közép-európai idő szerint este kilenckor zárul.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr632689727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása