HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Sixers: egy győzelem és egy vereség

2011.02.02. 13:34 PhillyFun

Az elmúlt hétvégén két hazai meccset játszott az NBA-ben a Philadelphia 76ers. Pénteken öt ponttal kikapott a Memphistől, vasárnap tizeneggyel verte a Denvert. Tovább őrizzük hetedik helyünket keleten, négy győzelemmel a New York mögött és eggyel a Charlotte előtt.

A Grizzlies ellen az utolsó negyedben ment el a meccs. A végső 12 percet 73-57-es előnnyel kezdte a Sixers, aztán az utolsó pillanatokban előbb Tony Battie eladta, majd Louis Williams ellenfújtak személyi hibát, amit aztán a másik oldalon Randolph beszórt, a legvégén pedig Williams három pontos kísérlete ment rossz helyre. Joddie Meeks és Jrue Holiday 16-16 ponttal zárt, de Andre Iguodala volt a legjobb. 12 pontja mellett 8 lepattanót szedett és kilenc gólpasszt adott. Borzasztó pontatlan volt a csapat: 22 eladott labda közül 11-et az utolsó 12 percben sikerült elszórni.

A Nuggets ellen már sokkal összeszedettebb volt a csapat, csak kilenc eladott labda volt és a végén sima siker. Iguodala megint elemében volt, 24 pontot szórt, Thaddeus Young 21-ig jutott. A kétpontosokat 55,1 százalékkal sikerült értékesíteni. Young egyébként 12 lövéséből 10 volt sikeres.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr212633188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása