HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Harmadszor is legyőzte a Tampa a Flyerst

2011.02.02. 12:12 PhillyFun

Nagyon nem megy idén a kiválóan szereplő Tampa Bay ellen. Ezúttal Dwayne Roloson gólt sem kapott, egykori kedvencünknek, Simon Gagne-nak is kijött most a lépés, két gólpasszt adott.

Borzasztóan indult a meccs, már 1 perc és 21 másodperc után 2-0-ra vezetett a Lightning, aztán Szergej Bobrovszkij a harmad második felében a harmadik gólt is beszedte, Peter Laviolette lekapta az orosz kapust, de ez sem segített, mert a másik oldalon Dwayne Roloson mindent fogott. Hiába lőttek hokisaink minden harmadban tíz fölött kapura, a 41 éves ketrecőrnek ezen az estén nem lehetett gólt lőni. Nagyot húzott vele Steve Yzerman, a Tampa GM-je, aki január elsején szerződtette a New York Islanderstől. A veterán kapus azóta már negyedszer nem kapott gólt.

A csapatból a védő Andrej Meszaros volt a legaktívabb, hat kisérletével, Andreas Nodl és James van Riemsdyk négyszer-négyszer lőtt kapura. Az utolsó 13 meccséből harmadszor kapott ki a Philadelphia.

A meccs előtt még arról írt a Philly.com, hogy melyek lehetnek azok momentumok, amellyel a Flyers a szezon végén is a főcsoport élén végezhet, hiszen jól emlékszik mindenki, a legutóbbi szezonban csak az utolsó meccsen dőlt el a playoff. Sajnos ezekből semmi sem valósult meg ezen a meccsen.

Az első pont azt fejtegette, hogy fontos momentum, ha mi szerezzük az első gólt, hiszen a korábbi 50 meccsből 28-szor fordult ez elő, és abból 23-szor a Flyers nyert. 29 olyan találkozó volt, amikor két harmad után mi vezettünk, ebből végül 26-ot sikerült megnyerni. A következő a special team jó működése, négy emberhátrányt most is sikerült kivédekezni, de két emberelőny viszont kimaradt. Tehát van még min javítani. Egy mondta még a trade-ről. A február 28-án záruló játékospiacban a Flyers a carolinai Eric Cole-t szeretné megszerezni. Peter Laviolette jól ismeri a csatárt, hiszen a Hurricanesnél is együtt dolgoztak. A 32 éves csatár ebben a szezonban 51 meccsen 13 gólnál és 17 gólpassznál jár.

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr262633145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása