HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Legyőzte a Sixers a Jazzt

2011.01.23. 12:06 PhillyFun

Egy nagyszerű meccsen, 11 ponttal, 96-85-re verte a Philadelphia 76ers a nyugaton 27 győzelemmel álló Utah Jazzt, így tartja a lépést és továbbra is hetedik keleten, már csak négy győzelemre, a sorozatban hatodszor kikapó New York Knicks mögött.

Andre Iguodala 22, Lou Williams 20, Eton Brand pedig 19 pontot szórt, a Utahban Deron Williams volt a legjobb 20 ponttal –tízből nyolc büntetőt szórt be. A Philadelphia úgy nyert, hogy mind a négy negyedben jobb volt a sokkal jobb győzelmi mutatóval álló Utahnál. Spencer Hawes 11 lepattanót szedett össze, Iguodala 5 asszisztot adott. A kettes és a hárompontosokat is csak 40 százalék környékén sikerült dobni, de most ez is elég volt. A sikeres szereplés egyik záloga a jó hazai eredmények. Nos ebben remekül áll a Sixers, amelynek ez volt a 13. szezonbeli győzelme a Wells Fargo Centerben. Emlékeztetőül, tavaly az egész alapszakaszban csak 12-szer sikerüt. Az előző szezonban 27-55 volt a mutató, most 18-25-tel állunk. Ezúttal 14 036 néző szurkolt a Philadelphiának. Doug Collins nagyszerű stratéga volt ezúttal is. Williams a padon kezdett, aztán 26:14-et játszott, a csapat egyik legjobbja lett. A Sixers hétfőn éjszaka a Phoenix ellen folytatja. A statisztikák itt.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr972606875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása