HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nagy verésbe szaladt bele a Sixers és a Flyers

2010.12.22. 11:16 PhillyFun

A NHL hétfői játéknapján a Florida simán átrohant a Flyersen, az NBA-ben a 76ers pedig Chicagóban kapott ki fájóan simán. Ezek nem a mi napjaink voltak.

Hátfőn átrohant rajtunk a Florida, 5-0-ra nyert a Wells Fargo Centerben. Nemcsak a vereség aránya a fájó, hanem az is, ahogy ez megszületett, hiszen az elmúlt 15 meccsben ez volt csak a második rendes játékidőben elszenvedett zakó. A kapura lövésekben is felülmúlt minket a Patnhers, 34-szer kísérleteztek szemben a Flyers 26 próbálkozásával. Szergej Bobrovszkijt négy bekapott gól után lecserélték, de Brian Boucher és kapott egyet. És még egy negatívum, október 21-e után először kapott ki a csapat egy olyantól, amelynek még ötvenszázalékos mérlege sincs.

A Sixers Chicagóban szenvedett 45 pontos, 121-76-os vereséget. A Bulls már az első negyedben eldöntötte a meccset, ekkor a már 14 pont volt az előnye, majd a harmadikban rápakolt még húszat. Ezen a meccsen semmi sem jött össze. Egyedül Andre Iguodala termelt megszokott módon 17 pontig jutott. Taddeus Young csereként jutott még tíz pont fölé. Elton Brand egykori csapata ellen csak hat pontra volt képes. A folytatás sem lesz egyszerűbb. Szerdán a tizenkét meccse veretlen Boston lesz az ellenfél, idegenben.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong kosárlabda nba nhl philadelphia flyers philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr312532084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása