HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Öt vereség után nyert a Sixers

2010.11.21. 17:28 PhillyFun

14 557 néző volt szemtanúja a Philadelphia 76ers idei harmadik győzelmének. Ezúttal egy lényegesen erősebb riválist, a Milwaukee Buckst legyőzni. A két középső harmadban fantasztikusan játszott a csapat, ezt a két etapot 52-34-re nyerte.

A pénteki meccsen nagyszerű volt a kispad, Taddeus Young 23 pontot, Lou Williams pedig 19 pontot dobott. Marreese Speights csak három pontig jutott, viszont 10 lepattanót szedett. A kezdő ötösből (Nocioni, Brand, Hawes, Turner, Holiday) csa Andres Nocioni (12) és Jrue Holdiay (10) jutott el legalább tíz pontig.

A 76ers már 15 ponttal is vezetett a vége előtt végül csak összejött a siker. Ami jó, Evan Turner, a csapat abszolút újonca a gyenge kezdés ellenére is továbbra is megkapja bizalmat. Most nyolc pont és hat assziszt jött össze, de több meccsen is bizonyította már kivételes tehetségét. Ami jó lenne, egy igazi bravúr. Legyőzni egy erőtől duzzadó csapatot, mert akkor a fiatal játékosaink is elhinnék, hogy ez a Philadelphia sokkal többre alkalmasabb. Ami még jobb lenne, a center pozícióban sokkal jobban lőni. Spencer Hawes ezen meccsen csak ötven százalékos volt, kilenc pontot szerzett. És amit már sokan várna, Andre Iguodala ne csak a lelátón szotyizzon, hanem felépüljön és újra a csapat erőssége legyen. Kedden a Washington ellen akár mindegyik összejöhet. A meccs statisztikái itt olvashatók

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr822463514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása