HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Óriási meccsen nyert a Philadelphia Eagles

2010.11.16. 11:13 PhillyFun

Már a félidőben látszott, itt valami nagy dolog van születőben. Az Eagles történetében először vezetett 28-0-ra. 1965. december 12-ei Pttsburgh elleni 27 pontos vezetés volt az eddigi rekord. Érdemes megnézni az összefoglalót.

A Monday Night Football nézői – kivéve persze a Redskins rajongókat – is jól szórakozhattak, hiszen a hétfői meccsek 41 éves történetében ilyet még nem láthattak.

Michael Vick néhány másodperccel a kezdés után egy 88 yardos TD-passzal nyitott, – ami már klubrekordnak számított – óriási meccset játszott. Az első tíz passza sikeres volt, ebből három TD született. Az NFL történetében az első QB lett, aki egy félidő alatt három passzolt és két futott touchdownnal állt. Vick emellett az NFL első olyan játékosa lett, aki egy meccsen 300 yardnál többet passzol, 50 yardot futott,, négy passzából és két futásából is TD lett.

Az Eagles összesen 592 yardot teljesített, ami ugyancsak franchise-rekord. Az NFL történetében 1950 óta nem vezetett vendégcsapat egyszer sem ennyivel a szünetben.

DeSean Jackson két elkapással és 98 yarddal, Jeremy Maclin pedig néggyel és 79-cel zárt. Jerome Harrison 11 futással 109 yardot, LeSean McCoy ugyanennyivel 43-at tett meg, és akkor ott van még Vick 8-ból 80 yardja is. Dimitri Patterson két interceptiont csinált, 40 yardos returnjéből is TD lett.

Pedig Donovan McNabbnek jól indult a nap. A washingtoni éppen ezen a napon hosszabbított újabb öt évre a Washingtonnal 78 millió dollárért.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr972452006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása