HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kevin Kolb vezérletével nyert az Eagles

2010.08.28. 12:22 PhillyFun

Nemcsak az első számú QB, hanem Mike Kafka is jól teljesített az utolsó negyedben az ő 18 yardos passzával dőlt el a meccs, a Philadelphia Eagles az előszezon harmadik meccsén 20-17-re nyert a Kansas City otthonában.

David Akers kicking statisztikája most is hiábtlan lett, 39 majd 27 yardról is biztosan célzott, az két FG-jával és LeSean McCoy 18 yardos futásával, valamint Riley Cooper TD-jvel nyert az Eagles az Arrowheads stadionban szombat hajnalban, így 2-1-gyel áll a harmadik előszezon meccs után.

Az első számú wide receiver DeSean Jackson nyaksérülés miatt hamar kiesett, így megint nagyon nehéz volt az offense játék. Sőt a deffensiv end, Trent Cole is megsérült a meccsen. Kolb 103, Kafka 93 yardot passzolt, utóbbi mutatója 13-ból 9 sikeres passz, ami 69,2 százalékos teljesítményt jelent.

Kolb nem volt boldog a győzelem után sem. „Nem voltunk élesek, mást teverztünk el. Sok részlet van, amit még csiszolni kell a rajtig.”

Az Eagles 10-0-ra vezett, majd Dwayne Bowe és Thomas Jones TD-jével fordított a Chiefs. Az utolsó negyedet 10-3-mal zárta az Eagles. MacCoy zárt a legjobb futójátékkal, 28 yardig jutott öt kísérletből, ami 5,6-os átlagnak felel meg. Kolb 18 yarddal és 6,0-s átlaggal zárt.

Jövő csütörtökön a New York Jets ellen zárul a preseason, szeptember 12-én pedig a Green Bay Packers ellen kezdődik bajnokság.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles preseason

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr102254111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása