HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Hat meccsen ötvenszázalékos a Phillies

2010.08.24. 16:45 PhillyFun

Három győzelem és három döntetlen, méghozzá győzelem-vereség sorrendben az elmúlt egy hét mérlege. A Philadelphia Phillies még ezzel is tartani tudja továbbjutó helyét.

Az elért eredmények nagyon vegyes képet mutatnak, hiszen volt 8-2-es siker a San Francisco ellen, 6-0-s győzelem a Washingtonnal szemben, ugyanígy egy 8-1-es vereség az utóbbi és egy 5-2-es az előbbi ellen. Az elmúlt hat játéknapon mutatott eredmény ellenére a Phillies továbbra is csoportja második helyén áll. Három győzelem a hátrány az Atlantával szemben és a Phillisé a legjobb második, azaz wildcardot érő második hely.

Az elmúlt héten kétszer is nullára nyert a csapat, mindkétszer a Washingtonnal szemben. A 6-0-s győzelemnél Oswalt volt a pitcher, aki nyolc strike outtal érte el kilencedik győzelmét. Az 1-0-s nál megint Halladay volt a győztes dobó, neki már a 16. idei sikere volt. Az egyetlen pont Utley futásából, Ibanez ütéséből született. Csütörtökig a Houston, aztán vasárnapig a San Diego, majd a Los Angeles Dodgers lesz az ellenfél. Péntektől idegenben szerepel a gárda.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr302244107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása