HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Vereséggel kezdte a szezont a Sixers

2010.10.28. 09:31 PhillyFun

A bajnoki címre is esélyes Miami Heat, ezúttal Dwayne Wade vezérletével 10 ponttal nyert a Wells Fargo Centerben, a Philadelphia 76ers legjobbja az újonc Evan Turner volt 16 ponttal.

A csapat a Jason Kapono, Elton Brand, Spencer Hawes, Andre Iguodala és Jrue Holiday kezdőötössel nyitott, de aztán Kapono és Hawes később kevesebb lehetőséget kapott. Helyükön Lou Williams és az élete első NBA-meccsét játszó Evan Turner villogott. Előbbi 15, Turner 16 pontot szerzett, amellyel a legeredményesebb hazai játékos lett. Bosszantó, hogy a kezdőötös egyetlen személyi hibát sem tudott kicsikarni. A vendégeknél Dwayne Wade 30, James Jones 20 pontig jutott. LeBron James 16-tal, Chris Bosh 15-tel fejezte be a meccset.

51-43-ig még szoros volt a meccs, aztán volt a Heatnek egy 25-8-as rohanása, de aztán a végére kiengedett és így lett szorosabb, tíz pontos a különbség. A vendégeknél James Jones a kispadról négyszer egymás után szerzett hárompontos a második negyedben, a Sixersben Thaddeus Young 26 perc alatt 15 pontot szórt. A Miami remekül használta ki a Sixers gyenge középső védekezését, 31 büntetőhöz jutott, amelyből 23-at be is dobott. Andres Nocioni hatékonyan lépett be a padról, az első félidőben, öt pontja volt, a negyedik negyedben viszont már nem tudta ezt megismételni.

Evan Turner minden dicséretet megérdemel. Tizenhat pontja mellett 7 lepattanót szedett, amellyel szintén a csapat legeredményesebbje lett, valamint volt még négy gólpassza és két labdaszerzése is. A meccset a lelátón figyelte a Flyers két játékosa, Mike Richards és Jeff Carter, valamint az Eagles running backje, LeSean McCoy is, összesen 20 389-en voltak kíváncsiak a találkozóra. A meccs statisztikái itt olvashatók, legközelebb pénteken játszik a Sixers, az Atlanta Hawks ellen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr222404532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása