HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Négy meccs, négy shutout, három győzelem

2010.09.27. 15:55 PhillyFun

A Philadelphia Flyers a negyedik meccsét is is a shutoutig húzta. Ezúttal a Minnesota otthonában lett döntetlen a rendes játékidő végén. A büntetőpárbajt Nyikolaj Zsergyev döntötte el. Rövid összefoglaló megint van a meccsről.

Négy meccs után három győzelemmel és egy vereséggel áll az előszezonban a Flyers. Kicsit bosszantó, hogy rendes játékidőben nem sikerült még nyerni, igaz vereséget sem szenvedtünk. Az XCell Energy Centerben 16 742 néző figyelte a meccset. A hazaik Wellman révén szereztek vezetést emberelőnyből, de Zsergyev 28 másodperccel később egyenlített. Az utolsó 20 percben megint a Wild szerzett előnyt, Kobasew révén, de Darroll Powe egyenlített. A büntetőpárbaj az orosz játékosok parádéját hozta. Szergej Bobrovszkij mind a három Minnesota-büntetőt megfogta, Claude Giroux kihagyta, Zsergyev viszont bevágta.

A statisztikákat nézve két védőnk Braydon Coburn és Erik Gustafsson is plusz2-es mutatóval zárt. Ők ketten voltak legtöbbet a jégen, előbbi 25:00, utóbbi 26:55 percet. A legtöbb lövés is Coburn nevéhez fűződik, 3-szor kísérletezett a 20-ból, ami azért nem túl sok. Giroux 22-ből 12 bulit elveszített, Gustaffson három lövés blokkolt. Megint nem sikerült az emberelőnyös helyzet, négyből egyszer sem lőtt gólt a Flyers. Bobrovszkij védte végig a meccset 26/28-cal zárt, igen jól teljesített. Legközelebb szerdán, a New York Islanders lesz az ellenfél.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers pre season

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr652327062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása