HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Újabb vereség St. Louisban

2010.07.22. 14:00 PhillyFun

Nem sikerült megállítani a Cardinals menetelését, amely sorozatban a nyolcadik győzelmét szerezte meg. A Phillies viszont már negyedik találkozóján kap ki. Megint csak egy pont jött össze, megint Howard szerzett pontot.

A St. Louis 1-0-s vezetése után, az ötödik inningsben Ryan Howard home runjával egyenlített a Phillis, de a hetedik és a nyolcadik innigsben szerzett újabb négy ponttal ment el a Cardinals, mivel az utolsó inningsben sem sikerült pontot szerezni, így újabb vereség lett a vége. Hiába mondta a meccs után Victorino, hogy fogalma sincs mi lehet a rossz széria oka. És hiába sokkal jobb csapat ennél a Phillies, ez nagyon nem látszik.

Aki dicsérhető az továbbra is Ryan Howard. Karrierje 244. home runjával az idiei 75. RBI-t szerezte. Csütörtökön még egy meccs St. Louisban, aztán négyszer a Colorado, majd háromszor az Arizona következik. A csütörtöki meccsen Hamels lehet a pitcher, aki idén 7-7-tel áll.

07.21.: St. Louis Cardinals-Philadelphia Phillies 5-1
St. Louis, Busch Stadium, 41 089 néző.
Vesztes dobó: Blanton (L 3-6) SO 3, ERA 6,03, 7,0 innings.
Home run: Howard (22, 5th inning off Garcia, J, 0 on, 0 out).
Tripla ütés: -
Dupla ütés: -
Összes bázis: Victorino; Howard 4; Rollins; Ransom.
RBI: Howard (75).
Run (1) Howard 1.
Hit (4): Victorino 1, Howard 1, Rollins 1, Ransom 1.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr962168186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása