HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Ismerjük meg Ricky Sappet

2010.04.27. 09:22 deny79

Ricky Sapp, DE:

1986. november 14.-én született Bambergben, Dél- Karolinában. A Bamberg Ehrhart High School-ba járt. Juniorként rekordnak számító 70 szerelést ( ebből 27 tackle for loss) és 11 sacket  ért el. Seniorként 82 szerelést és 11 sacket, illetve All-American lett.

3 éven keresztül a régió bajnoka volt 100méteres (legjobb ideje 10,76), és 200 méteres síkfutásban, valamint 4 x 100-as váltóban. 2 évig az iskola kosárlabda csapatában is kezdő játékos volt. A Clemsont választotta a Florida State, Georgia, N.C. State, Oklahoma, South Carolina, és Virginia Tech egyetemekkel szemben.

Freshman (2006): Csapatában második lett sackek számában (4) annak ellenére, hogy az All- American, Gaines Adams mögött csak csereként léphetett pályára. A North Carolina State elleni meccs utolsó játékában 26-20-as Clemson vezetésnél sackelte az ellenfél irányíróját így bebiztosítva csapata győzelmét. 20 szereléssel (6 tackle for loss), és 1 sackel fejezte be a szezont. Csapata mind a 13 meccsén pályára lépett és az újonc All- American csapatba is bekerült.

Sophmore (2007): Csapata mind a 13 meccsén játszott, 52 elért szerelésével a DL játékosok közt a második lett. Ötször sackelete az ellenfél irányítóját és 22 -szer ennek közelében járt, de nem sikerült földre vinnie, viszont nyomást tudott helyezni az adott játékosokra.

Junior (2008): Az Alabama elleni mérkőzés elején térdsérülést szenvedett így a következő derbit ki kellett hagynia. Visszatérve a North Carolina State elleni meccsen 15 játék alatt 1 sacket ért el. A Maryland elleni meccsen a legjobb védőjátékosnak választották. A Virginia elleni mérkőzésen szalagszakadást(ACL) szenvedett.

Senior (2009): Az All-ACC második csapatába választották. Az ACC-ben ötödik volt tackle for Loss (15) és kilencedik a sackek (5) számában. Jelölték a Brian Piccolo díjra. Szalagszakadása után visszatérve sackekben vezette az ACC-t míg a ligában a 25. helyen rangsorolták. A Boston College elleni mérkőzésen kiválóan vezette a védőfalat, amit bizonyít, hogy az Eagles csak 4 first downt és 52 yardot tudott előre haladni a mérkőzésen passzt és futójátékot együttvéve. Az ACC legjobb védőjátékosa lett az adott héten. Karriere legjobb évét produkálva 60 szerelést ért el.

Három évig volt kezdő. A 2010.-es drafton az Eagles az 5. körben, összeségében 134.-nek választotta ki.

Egyetemi statisztikája:

Games played – 47
Interceptions – 0
Fumbles – 0
Tackles 72 asist - 70 solo
Sacks 3 asist - 16 solo
Forced Fumbles – 4
QB Hurries – 16

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci rick sapp

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr991954815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása