HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Philllies: Kettőből kettő

2010.04.08. 13:37 PhillyFun

A második meccsét is megnyerte Washingtonban a Philadelphia Phillies, ezúttal 8-4-re nyert a vendégcsapat, hét éve nem kezdtük ilyen jól a szezont.

Megint a Phillies kezdett és már az első inningsben sikerült két pontos előnyre szert tenni. Előbb Howard ütéséből Rollins, majd Marquis rossz dobásából Polanco szerzett pontot. A Nationals a harmadik inningsben ért utol minket, a negyedik inningsben pedig mindkét csapat egy-egy ponthoz jutott, a Philliesben Hamels középre ütéséből Victorino ért haza.

A következő inningsben dőlt el a meccs. Előbb Utley ütéséből Polanco, majd Howard home runjából még Utley is pontot szerzett. A hetedikben Ibanez ütésénél Polanco szerzett megint pontot, a kilencedikben pedig Utley ért a home plate-re.

A Philadelphia 2003 után először kezdte megint kettős győzelemmel a szezont, köszönhetően Ryan Howard remek játékának és a két találkozón elért 19 pontjának.

Érdekesség, hogy az első meccsen még teltház, azaz 42 290 néző fogadta a Philliest, a másodikon már csak 27 240 néző volt.

Washington Nationals-Philadelphia Phillies 4-8
Nationals Park, 27 240 néző.
Philadelphia
RBI: Hamels (1), Utley (1), Howard 3 (5), Ibanez (1).
Home Run: Howard (2, 5th inning off Marquis, 1 on, 0 out).
Dupla ütés: Rollins (1, Marquis), Polanco (1, Marquis), Howard (1, Capps).
Run: Polanco 3, Utley 2, Rollins, Howard, Victorino 1-1.
Hit: Polanco, Utley, Howard, Ruiz 2-2, Rollins,
Győztes dobó: Hamels (1-0), IP: 5,0; SO: 5; ERA: 3,60.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr421904190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása