HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Kedden folytatja a Sixers is

2010.03.30. 14:00 PhillyFun

A Philadelphia 76ers már nem juthat a rájátszásba, hiszen kilenc meccsel az alapszakasz vége előtt már 10 győzelemnyi hátránya van a jelenleg keleti nyolcadik Torontóval szemben. A Sixers két győzelemmel a háta mögött fogadja a nyugati-6. Oklahoma Cityt. Egy sikerrel még lehetne kozmetikázni az amúgy pocsék szezonon.

A 26-47-es mutatóval rendelkező Sixer – közép-európai idő szerint – hajnali egykor fogadja a Wachoviában a 44 győzelme mellett 28 vereséget szenvedő Oklahoma City Thundert. A Sixers február 9-e óta képtelen három meccset nyerni egymás után, és ez most sikerülhet, mondta a múlt pénteken Atlanta elleni győztes meccsen 14 pontot szerző Elton Brand.

Az Oklahoma, mióta 2005-ben Seattle-ből átköltözött a franchise, először juthat a playoffba, így az utolsó meccseken minden győzelem fontos a számára. Az idei első meccsen Oklahomában 117-106-ra nyert a Thunder.

A Philadelphia minden bizonnyal a támadójátékot preferálja ezen a meccsen is, ebben a szezon 97,1 pont/meccs a mutató (az ellenfelek 100,5-os mutatóval rendelkeznek) és az utolsó két győztes találkozón 51,3 százalékos volt a dobáshatékonyság. A legponterősebb Andre Igodala 17,1 átlaggal, összesen 1246 ponttal, míg a lepattanókban Samuel Dalambertben lehet bízni.

A Philadelphia az utolsó hét szezonban háromszor jutott a playoffba, de ott egyetlen sorozatot sem tudott megnyerni.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr671880696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása