HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Egyre jobb a Sixers

2011.03.21. 15:27 PhillyFun

Ha a hokisokról már csupa szépet és jót írtunk, feltétlen dicséret illeti kosarasainkat is. Igaz az elmúlt öt meccsből csak hármat sikerült megnyerni, de így is 0,514-gyel áll a keleti hatodik helyen, már előzi a New Yorkot.

Sajnos egy sima vereség Milwaukee-ban, majd egy szoros Utahban, aztán két győzelem Kaliforniában a Clippers és a Sacramento otthonában, majd egy kilenc pontos zakó Portlandban. Ezzel zárult az ötmeccses idegenbeli túra, szerdán már a újra otthon, a keleti ötödik Atlanta elleni meccs következik.

Ha a listát végigböngésszük, mindegy is ki lesz az ellenfél a playoffban, hiszen a negyedik Orlandót már lehetetlen utolérni, amely minden bizonnyal a negyedik lesz. Az első három helyen majdnem azonosan áll a Boston, a Chicago és a Miami. Reálisan nézve az esélyeket, ellenük csak az egy óriási bravúr segítene. A Philadelphia a New Yorkkal van versenyben a 6. helyért. Így a három sztárcsapat közül jön valamelyik.

Andre Iguodala nem játszott az utolsó, portlandi meccsen, reménykeltő hogy hétfőn már edzett. A Sixersnek 12 meccse van vissza, ebből nyolcat otthon játszik, Miamiba, Chicagóba, Milwaukee-ba és Bostonba kell utazni. A finist árgus szemekkel figyeljük.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr642759061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása